فروش ویلا در شمال، بانیان مسکن
خرید ویلا در شمال، فروش ویلا در بهترین مناطق

مراحل ساخت ویلا در شمال + طراحی ویلا

در ذیل مراحل ساخت ویلا که ممکن است از تنوع سازه در ویلا به اشکال و نام‌های مختلف شناخته شود اشاره خواهیم داشت؛ البته مراحل ساخت ویلا در روستا و یا ساخت خانه ویلایی در جنگل با هم تفاوت هایی دارند که ما در این مقاله به مراحل ساخت و ساز ویلا به طور کلی اشاره کرده‌ایم.

معماری در ویلای شمال اصول و قاعده خاص خود را دارد که توجه به آن در ساخت ویلا در نهایت منجر به این می‌شود ویلایی موردپسند خریداران را ارائه دهیم، یعنی ویلایی بسازیم که اکثر غریب به اتفاق مردم تمایل به خرید یا داشتن آن نمایند و علاوه بر کیفیت و زیبایی باید در مکانی مناسب با اسناد و مدارک مشخص باشد که این موضوع نیز مستلزم طراحی داخلی و بیرونی ویلا از لحاظ ظاهری و چیدمان و نقشه‌ای عام‌پسند نشأت می‌گیرد.

 

خرید انواع ویلاهای ساحلی در شمال
 

ساخت و طراحی ویلا در شمال و قبل از اجرای نقشه ویلا در شمال باید به تراکمی که شهرداری برای نقاط و مکانهای شهری و روستایی و بیرون از شهر و یا به عبارتی حومه شهر در نظر گرفته است دقت و رعایت کنیم. تراکمی که شهرداری برای شهر در نظر گرفته 50 درصد و برای حومه شهر 30 درصد می‌باشد، این بدان معنی است که حق ساخت و تراکم در شهر 50 درصد متراژ زمینی است که قرار است ویلا و یا سازه‌ای در آن احداث گردد و همین‌طور برای حومه شهر تراکم جهت ساخت ویلا و یا سازه 30 درصد از زمینی است که قرار است ویلا در آن بنا گردد.

مثلا شما مالک زمینی به متراژ 400 متر مربع در حومه شهر در شمال هستید و می‌خواهید نقشه‌ای جهت ساخت ویلا تهیه و اجرا کنید با صرف نظر از قیمت ساخت ویلا در شمال و یا هزینه‌ای که ساخت ویلا در شمال برای شما دارد، شما فقط می‌توانید 30 درصد از 400 متر زمین خود را یعنی 120 متر مربع از زمین خود را جهت ساخت ویلا و فضای اشغالی برای ویلا در نظر بگیرید و 280 متر مربع باقیمانده از زمین باید به فضای سبز و حیاط و محوطه ویلا شما اختصاص داده شود، در ضمن این قانون و تراکم برای زمین‌های ساحلی و یا زمین جنگلی که در حومه و بیرون شهر هستند فرقی ندارد.

قیمت ساخت ویلا و هزینه ساخت ویلا در شمال، از متری 800 هزار تومان تا متری 2/5 میلیون تومان بسته به هزینه‌هایی که صاحب ویلا و یا کارفرما جهت ساخت ویلا در شمال دارد متفاوت است، البته امروزه تاثیر افزایش قیمت مصالح در فروش ویلا بسیار حس می‌شود که این اختلاف قیمت ویلا در شمال شامل موارد ذیل در تاریخ 1396/01/05 است.

قیمت سقف‌ها؛که عبارتند از سقف شنگل که هزینه اجرای این سقف متری 170 هزار تومان است. سقف دکرا که هزینه این سقف در شمال متری 140 هزار تومان می‌باشد. سقف با حلب، قیمت این سقف در شمال متری 55 هزار تومان و سقف آندوویلا متری 60 هزار تومان و سقف با آندولین متری 55 هزار تومان در شمال قیمت گذاری شده است.

اختلاف در مرحله نازک‌کاری که بستگی به هزینه و سلیقه کارفرما متفاوت است، میتوان برای مثال به قیمت کاشی و سرامیک از متری 7 هزار تومان تا متری 70 هزار تومان اشاره کرد و یا انتخاب شیرآلات ویلا که از دستی که دست شامل 4 تیکه (3 تیکه برای سرویس و 1 تیکه برای آشپزخانه) می‌باشد و از دستی 100 هزارتومان تا دستی 6 میلیون تومان متفاوت است.

 

 

1- نقشه‌برداری زمین

در مرحله اول ساخت ویلا در شمال، نقشه برداری از زمینی که قرار است ویلا در آن احداث گردد از اهمیت زیادی به دلیل موقعیت اقلیمی و تشخیص شمال و جنوب و طول و عرض زمین برخوردار است و نقشه ویلا به تناسب موقعیت اقلیم و تشخیص ابعاد و موقعیت زمین انجام می‌گیرد.

2- طراحی نقشه + طراحی ویلا

مرحله بعد از نقشه برداری زمین، مرحله طراحی نقشه ویلا می‌باشد که با نظر و سلیقه کارفرما یا صاحب ویلا و با نظارت و مشاوره مهندس ناظر صورت میگیرد که از 100 درصد تقاضای نقشه ویلا در شمال حدود 70 درصد خواهان ویلای 3 خواب و دوبلکس هستند که نقشه ویلاهای 3 خواب و دوبلکس که 1 خواب در پایین به اضافه یک سرویس بهداشتی و حمام در طبقه اول و در مکانی که دید محدود دارد و آشپزخانه و یک سالن بزرگ بدون ستون در وسط سالن ویلا و 2 خواب که ترجیحا خواب‌ها مستر و یک نشیمن دنج و کوچک در طبقه دوم ویلا به اضافه یک تراس بزرگ در شمال با دید دریا و یک تراس نسبتا بزرگ در قسمت جنوبی ویلا با دید جنگل و فضای سبز کوه در شمال طرفداران زیادی دارد.

3- محاسبات نقشه طراحی شده

بعد از مرحله نقشه برداری از زمین، نوبت محاسبات نقشه که توسط مهندس طراحی و برآورد هزینه ویلا و محاسبات سازه ویلا و نوع اسکلت (بتنی، فلزی) تعداد و مقدار میله‌گردهای کاربردی در ویلا و محاسبات کلی تا اتمام کار ساخت ویلا صورت می‌گیرد.

4- رنگ‌ریزی و اجرای نقشه

در مرحله بعدی رنگ‌ریزی و اجرای نقشه در زمین مورد نظر کارفرما می‌باشد که توسط مهندس ناظر و عوامل و پرسنل صورت می‌گیرد و حدود و طول و عرض نقشه ویلا در زمین اجرا و رنگ ریزی انجام می‌گیرد.

 

رنگ‌ریزی و اجرای نقشه ویلا

 

5- پی‌کنی ویلا

پی‌کنی ویلا که بعد از مرحله رنگ‌ریزی ویلا توسط کارگران و پرسنل و عوامل پیمانکار ویلا محل رنگ ریخته شده از قبل به ابعاد مشخص و عمق معین کنده می‌شود تا برای اجرای فنداسیون توسط اسکلت‌کار یا همان آرماتوربند ویلا آماده گردد.

 

پی‌کنی ویلا

6- اجرای فنداسیون یا کرسی‌چینی

اجرای فنداسیون ویلا که طبق نقشه محاسباتی توسط اسکلت‌کار یا همان آرماتوربند انجام می‌گیرد، مثلا طبق عرف عرض پی ویلا 90 سانتیمتر و ارتفاع 60 سانتیمترکه بسته به طبقات (عرض طبقات) دارد محاسبه و اجرا می‌شود.

 

اجرای فنداسیون یا کرسی‌چینی

7- اجرای ستون و سقف

بعد از اجرای فنداسیون ویلا مرحله اجرای اسکلت و ستون‌ها و سقف‌هاست که توسط اسکلت‌کار و نظارت مهندس جهت دقت در این کار که باعث کمی هزینه تعمیر سیاه در مرحله نازک‌کاری و دیوارچینی توسط بنا شود.

 

حتما بخوانید: معرفی انواع قرنیز

 

8-دیوارچینی

بعد از مرحله فوق نوبت به دیوارچینی است که توسط بنا و کارگران ما بین اسکلت و ستون‌های ویلا، بلوک و آجر پر می‌شود که به مرحله سفت‌کاری ویلا شهرت دارد. سفت‌کاری ویلا شامل دیوارچینی و تقسیمات داخل ویلاست، که عبارتند از سالن، سرویس‌ها، اتاق‌ها، آشپزخانه ویلا، که توسط دیوارچینی و یا آجرچینی از هم جدا و تفکیک می‌شوند.

 

دیوارچینی

9- سربندی ویلا

مرحله بعدی سربندی ویلا و یا ساختمان می‌باشد که توسط جوشکار و نظارت مهندس بسته به نوع شیب سقف ویلا و جهت شیب سقف ویلا داشته و اجرا می‌شود که جهت زیبایی نما ویلا از سقف‌های شیب‌دار با شیب تند مثل ویلا با سبک و نقشه کانادایی و یا شکستگی زیاد در سقف ویلا و سربندی که باعث زیبایی و نمای قشنگ ویلا از بیرون می‌شود.

 

سربندی ویلا

 

10- نصب چهارچوب و فرم‌ها، لوله‌کشی و سیم‌کشی

بعد از اجرای سربندی و اتمام سربندی و جوشکاری سقف، مرحله سفت‌کاری ویلا به اتمام و آغاز مرحله نازک‌کاری ویلا شروع می‌شود که در ابتدا نصب فرم‌ها، پنجره‌ها، چهارچوب‌ها، تعمیرات سیاه دیوارها و سقف‌ها و بعد از این مرحله، انجام تاسیسات برق‌کشی ویلا طبق نقشه مهندس و انجام لوله‌کشی‌ها و عبور لوله‌های سرد و گرم و شوفاژ و سرویس‌ها و آشپزخانه و اتاق‌ها است.

 

11- عایق‌کاری کف و دیوارها

بعد از مرحله لوله‌کشی ویلا مرحله عایق‌کاری ویلا و یا ساختمان است که باید عایق‌کاری آشپزخانه و سرویس‌ها و کف ویلا توسط عایق‌کار ایزوگام شود.
بعد از
عایق‌کاری ویلا نوبت مرحله کاشی‌کاری دیوارهای سرویس و آشپزخانه که همزمان در همین مرحله، سقف ویلا بسته به سلیقه کارفرما و یا صاحب ویلا می‌توان سقف را از چوب روس، لمبه، کناف یا سقف کاذب سرویس‌ها (میله‌گرد، راویز) انجام داد.

 

عایق‌کاری کف و دیوارها

 

12- تعمیر سفید یا سفید‌کاری دیوارها

بعد از مراحل فوق مرحله سفیدکاری دیوارهای داخلی و بیرونی ویلا انجام می‌گیرد که دیوارها توسط بنا، با استفاده از مصالح پودرسنگ و سیمان‌سفید اقدام به سفید کردن دیوارهای از قبل تعمیر شده توسط بنا با سیمان سیاه می‌شود.

 

13- کف‌سازی سالن،خواب،تراس

بعد از این، مرحله کف‌سازی ویلا که شامل نصب سرامیک، سنگ، لمینت یا پارکت که نوع مصالح استفاده شده در کف ویلا بستگی به سلیقه کارفرما دارد.

نکته: عموما جهت کمی هزینه از سرامیک در کف ویلا و یا چنان‌چه مایل به هزینه بیشتری هستید می‌توانید برای زیبایی کف سالن ویلا و یا اتاق خواب در شمال از لمینت و یا پارکت استفاده کنید.

 

کف‌سازی سالن،خواب،تراس

14- نصبیجات ویلا

بعد از مراحل فوق نوبت به مرحله نصبیجات می‌رسد که بعد از اتمام کف ویلا می‌توان از نصب شومینه در داخل ویلا و نصب کلید و پریزها و چراغ‌ها و لوستر و نصب شیرآلات و توالت فرنگی، توالت ابرانی، روشویی، کمددیواری و کابینت آشپزخانه ویلا نام برد.

 

 

15- نصب درب‌ها و پنجره‌ها

بعد از نصبیجات نوبت به نصب درب‌ها، پنجره‌ها، شیشه‌های پنجره‌های داخلی و بیرونی ویلا است و نصب پله بیرونی ویلا و یا ساختمان مرحله ما قبل آخر کار ساخت ویلا در شمال می‌باشد.

 

نصب درب‌ها و پنجره‌ها

16- نقاشی ویلا

در آخر کار ویلا را که تمام کرد؟ بله، نقاش ویلا. با هنر نقاشی و خلاقیت و با توجه به سلیقه کارفرما اقدام به نقاشی داخل و بیرون ویلا طبق هماهنگی و مدیریت مهندس انجام خواهد داد.

 

نقاشی ویلا

 

مراحل ساخت خانه ویلایی دوبلکس

طبق آماری که از ویلاهای موجود در شمال برآورد شده بیشتر ویلاهای ساخته شده را می‌توان به ویلای دوبلکس نسبت داد و به خاطر همین موضوع ما مراحل ساخت خانه ویلایی دوبلکس را برایتان شرح خواهیم داد.

تفاوت اصلی که در مراحل ساخت ویلای دوبلکس با ویلای فلت و تریبلکس وجود دارد به شرح زیر است:
در تفاوت ساخت ویلای دوبلکس نسبت به ویلای فلت می‌توان به ستون دوم و سقف دوم که در ویلای دوبلکس اضافه می‌شود اشاره داشت و در تفاوت ساخت ویلای دوبلکس با ویلای تریبلکس این موضوع یعنی ستون سوم و سقف سوم که بتنی است در ویلای تریبلکس اضافه می‌گردد دانست.

بهترین ابعاد زمین برای ساخت ویلا

بهترین ابعاد زمین برای ساخت ویلا را باید مطابق نقشه اجرایی ویلا در نظر گرفت، چرا که بعضی از ویلاها نیاز به زمینی با بر زیاد و یا کم دارند و برعکس بعضی از ویلاها نیازمند زمینی هستند که طول زیادی دارد!
در هر صورت نقشه بیشتر ویلاهای احداثی شمال طول و عرض 10*9 یا 10*12 و کم یا بیشتر از این ابعاد دارند، برای همین نیازمند زمینی هستند که بتوانند چنین ابعاد نقشه‌ای را در آن اجرا و اعمار کنند.
نتیجه؛ پس بهترین ابعاد زمین برای ساخت ویلا به نقشه ویلا بستگی دارد، اما در مجموع زمین‌هایی با عرض 10 متر به بالاتر و طول 15 متر به بالا بهترین گزینه برای ساخت ویلا هستند.
بهترین ابعاد زمین برای ساخت ویلا را در زمین‌های 200 متری به بالاتر را می‌توان نسبت داد؟ چون مقداری از زمین برای حیاط و فضای سبز و پارکینگ نیز باقی خواهد ماند.
به طور کل امروزه به دلیل ارزش بالای زمین‌های تفکیک شده برای ساخت ویلا در شمال، ما زمین‌های تفکیکی را در مساحت 200 متر و در ابعاد 10 در 20 و یا در مساحت‌ها و ابعاد بالاتر خواهیم دید.

ساخت ویلا ممکن است در مکانی مستقل یا شهرکی صورت گیرد، اما بیشتر افراد شهرک و امکانات شهرک ویلایی را ترجیح می‌دهند و ما شما را به ساخت ویلا درون شهرک تشویق خواهیم کرد، ساخت ویلا در وهله نخست با انتخاب زمینی مناسب در مکانی و منطقه‌ای مناسب اتفاق می‌افتد و ساخت ویلا در شمال ممکن است به صورت شخصی و یا به صورت ساخت مشارکتی رخ دهد که در خصوص هر یک توضیحات لازم را ارایه داده‌ایم.
اگر هدفتان ساخت و ساز ویلا در شمال از دید سرمایه‌گذاری است باید متذکر شویم که باید همه جوانب در کیفیت بالای ساخت از انتخاب مصالح درجه یک تا موقعیت و محیط و شهر مناسب جهت ساخت تا اتخاذ اسناد مالکیت ویلا و همچنین مجوزهای قانونی ساخت و پایان‌کار برای ویلا را داشته باشید تا به خریدار علاوه بر اطمینان در ساخت، اعتماد و اطمینان در مالکیت را نیز ارایه دهید تا بتوانید با این سوال که چگونه ویلای خود را سریع بفروشم؟ پاسخ درست داده باشید.

متن فوق در تاریخ فوق گردآوری شده توسط مهندس سید محمدعلی حسینی، با تشکر از مهندس فرزین کارشناس عمران در شمال، مدیریت و مهندس ناظر مطرح و معروف در شهرستان نوشهر.

دیدگاه‌های کاربران:
ارسال دیدگاه:
لطفا پست الکترونیک صحیح خود را وارد نمائید زیرا بلافاصله پس از انتشار دیدگاه شما، موضوع به وسیله پست الکترونیک به اطلاع شما رسانده خواهد شد.